Klä Om Adventsstjärna Med Papper

…eller tyg eller något annat som har ett fint mönster. Själv ville jag ha lite röd-vitt eftersom det är temat för julen i år så förra årets stjärna fick sig en liten makeover. Jag klippte ut bitar i omslagspapper och limmade fast med limstift. För lite vägledning så tittade jag här, förövrigt en cool stjärna det med.

Dock tycker jag att det var lite tunt med omslagspapper (det utstansade mönstret syns igenom när den lyser på kvällen) så nästa gång blir det nog något lite tjockare papper eller två lager. Idag stänger jag, har bytt dag för att kunna hänga med på julbord på torsdag men det är bara mysigt att jobba sent nu i juletider tycker jag. Vi sitter i lugn och ro *ta i trä* och lyssnar på julmusik och pysslar och då kanske det blir gjort en adventsstjärna (ska försöka ge mig på att göra egna), inte så dumt jobb va?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>